Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Veysel Sabri HANÇER, 9. Ulusal Torasik Onkoloji Kongresi’ne Davetli Konuşmacı Olarak Katıldı

İstinye Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Veysel Sabri HANÇER, 25-26 Mayıs 2018 tarihleri arasında Arnavutluk’un başkenti Tiran’da düzenlenen 9. Ulusal Torasik Onkoloji Kongresi’ne davetli konuşmacı olarak katıldı.

Çok sayıda uzman katılımcının yer aldığı kongrede “Next-generation sequencing: Advances and applications in medical oncology (Yeni nesil dizileme: Tıbbi onkolojide gelişmeler ve uygulamalar)” başlıklı bir sunum gerçekleştiren Prof. Dr. Veysel Sabri HANÇER, onkoloji alanındaki uluslararası güncel yeni nesil dizileme araştırma projelerinin sonuçlarını ve İstinye Üniversitesi Genetik Tanı Merkezi’nin kanser genetiği alanındaki yeni nesil dizileme yöntemi ile rutin olarak uygulanan tanı ve izlenim testlerini anlattı.